.status-msg-wrap {visibility:hidden;display:none;}

Buscar este blog

miércoles, 2 de abril de 2014

34. Els departaments d'una empresa.


Concepte:







Departament de producció:   El seu objectiu és aconseguir que el producte sigui fabricat mitjantçant les màquines adequades es transformen els materials o matèries primeres, es munten les peces, s'envasen i s'obtenen productes llestos per la venda.
Departament del Personal:  En aquell departament hi treballen les persones que es dediquen a gestionar les nòmines, la selecció i la contratació de nous treballadors , els acomiadaments , les vacances , les baixes per malaltia , aquest departament només existeix a les empreses molt grans, les empreses que no tenen aquest departament realitzen aquestes funcions a través del departament de comptabilitat o de la mateixa directiva de l'empresa.
Departament de comptabilitat: Ésta format per economistes o comptables que gestionen la comptabilitat de l'empresa . La comptabilitat és un registre de les entrades dels diners , les sortides dels diners, els pagaments , les compres, el que es deu, el que li deuen a l'empresa .

Departament comercial:   Tenen la missió de gestionar que el producte de l'empresa es vengui, i intentant que es vengui tant com sigui possible.

No hay comentarios:

Publicar un comentario