.status-msg-wrap {visibility:hidden;display:none;}

Buscar este blog

lunes, 31 de marzo de 2014

23. La Carta d'ofertes.

Concepte:    És un document pel qual l'empresa informa al candidat selecionat en un procès de selecció de les condicions del seu futur lloc de treball.




Exemple:


Cadires  La Australiana S.A.
Plaça major 32
Madrid
                                                                            31 Març Del 2014


Sr. D. Alfonso Pérez Arenisca
Mobles Enrique Noveno
C\Benvinguts 21
Madrid

Molt senyor nostre:

Volem donarli el tracte de preferència que vostè es mereix i ens avançem a la nova temporada oferint als nostres millors clients les novetats de cadires de luxe per el any 2014.
 Volem presentar-li el últim model de la TRONO 600, que a diferència de la Trono 500 ve equipada amb un vibro de masstage, aixeca les cames i té accés  a internet sense cables. No neccesita electricitat , s'autoalimenta mitjantçant plaques solars i absorbint el calor corporal de les persones que la utilitzen, el que provoca la perdùa del teixit adipós del client. Aquesta característica de aprimament es la que millor crítiques ha obtingut davant de les últimes dades del mercat.
 Tenim tal seguretat en que li interessarà la nostre oferta que ens hem adelantat a enviar-li un lot de 20 cadires, que per cortesía venen amb un 35% de descompte . Li agrairíem que ens comuniqui quan li arribin.
Rebi una cordial salutació:

Vicente troneros
Director comercial de Cadires La Australiana
(firma)

No hay comentarios:

Publicar un comentario